Post by litigthetangse on Feb 7, 2022 8:13:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс генератора кодова ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Графика је тако добра, али једини проблем је скок. Скок не ради како треба у игри тако да ми се не свиђа игра И већина људи не може да уради задатак скока одаје мегаблејда. Превише је тешко скочити више. Поправите то .☹😕😟
Лоша графика, досадило ми је.
Доста у овој игри. Лако, тешко, екстремно, па бирам екстремно тешко, кад играм увек губим. Можете ли олакшати? Не могу да играм, убио ме је шеф мага, убио ме је све замке и још много тога. Ствар је у томе што не могу да играм у торњу јер је било и док сам био тамо увек говорим ЛОШЕ РЕЧИ и мој тата је рекао моје то је лоше, али у овој игри ако је играју, мрзеће је, а и ја је мрзим јер је лоша игра 100 пута и није успела, тако да је ова игра добра њена челична 5 звездица, ћао
Како сто рекох игрица ектра знаци препоруцујем свима!
Програмер чак ни не ради са ппл-ом. Свидела ми се ова игра, али она нема наставак или мапа није ажурирала исте шефове већ 4 године, само промените стил мапе и шефове брух
Ово би могла бити пристојна игра када би се грешке изгладиле. Постоје неке тачке у којима ће вас игра довести у средину шефа док вам не понестане живота. Други пут можете само да сачекате на врху мале платформе и видите како вам мач кида здравље. Овде нема равнотеже.
Постоји овај одређени ниво који нисам могао да пређем... покушавао сам толико пута али једноставно нисам могао. То ме је стресло... па сам га на крају деинсталирао... то је добра игра... али ја само требате да поправите тај део
има лепу графику и контролу, зашто не бисте направили ову игру као онлајн РПГ игру
Dr. Driving እሽቅድድም wjxc
Ок игра, ништа посебно, мало је збуњујуће знати у ком правцу треба ићи, контроле су прилично добре, након 20 минута изгубио сам интересовање и деинсталиран
Дајем јој само 1 звездицу јер последња врста не ради и не могу да играм без последње врсте, молим те уради нешто иначе нисам преузео ову игру следећи пут
То је сјајно, али за мене стално долазим до једне фазе и онда ми то оставља ћорсокак у тренутку када треба да пронађем краља, али не могу да прођем последњу кулу
Не играјте ову игру, то је игра беса на крају, мораћете да се борите против кугле хаоса и себе, нећете добити контролну тачку у битци и морате да победите демона и себе и ви ћете треба да урадим све изнова
Чак и после толико година, једноставно не могу да пустим ову игру, као да сам је буквално играо више од 5 пута и још увек нисам могао да се засити. Хвала програмерима, и могу да ценим ако бисте могли да додате више таквих игара. Чувајте се и чувајте се 💐💖🤩
Swordigo Adventure tgek
Контрола игре је тако лоша. Не можете скочити више..
Занимљово али снежни део немогу да пређем
Има добра изнацен и забаве
Занимљив сингле плаиер ако не знате шта да играте а доста вам је вишеструко ово је игра за вас
Игра је одлична, али достигао сам ниво. Морам да притиснем дугме, али не могу да стигнем до дугмета јер нема места за улазак н на врху у постоји нешто као нифе н ако скочиш умрећеш па сам био заглавио плс помозите ми
Ово је добра мобилна игра. Уживам да га играм. Међутим, постаје апсурдно фрустрирајуће како напредујете. Секвенце које захтевају савршен тајминг и савршено скакање уз камење које падају само су мало превише. И поред свега, контроле једноставно не реагују понекад и обично су у средини секвенце која захтева савршенство. Превисоко на мерачу фрустрације за мене.
Неки нивои су само фрустрирајући
Двапут сам преузео ову игру и завршио. Али када сам завршио нивое, оба пута, осећао сам кривицу што је завршено😥. Ова игра само дотиче емоције. Музика, графика и прича су сјајни. Коначно, желео бих да кажем да је ово најбоља игра на плаисторе-у од само 50-55 МБ. Молимо вас да направите више игара као што је свордиго!
Swordigo Adventure tgek
Прича је добра. графика је добра. Моје питање зашто добијате само 2 звездице је да је ниво тежине у преласку препрека превисок. посебно у ранијим нивоима. Ја сам само у мисији 2 и већ не могу да уђем у одређено подручје. Такође, лик би требало да буде у стању да носи више од једног лека истовремено. Поправи игру САДА!!!
Ужасна игра заснована на РНГ-у, ако волите да морате да започнете ниво више од 100 пута због тога што рнг за бацање бомбе није слетео тамо где треба да преузмете ову игру
Максимално сам искористио ову игру пре 2 месеца, али постоји један проблем који и није проблем, али је заиста тешко максимално искористити, али било би лепо да добије више ажурирања, али ова игра је заиста лепа и преносива треба ми још ажурирања, молим креатора ове игре
Ова игра је веома лепа и његово чудовиште је веома опасно
Неће да ми отвори
Ова игра је прилично забавна, морам рећи са загонеткама и да, да, да. Али шта је дођавола, ову игру је немогуће завршити. Лик неће скочити довољно високо носећи кутију и заглавио сам се у делу где морате да баците сиво. Кутија преко платформе. Молимо вас да бар дозволите да лик скочи више у кутији или му дајте дупли скок са њом. И о, да такође...... УКЛОНИТЕ СВЕ ЈЕБЕНЕ АДСССССС!
Апсолутно сам волео ову игру, купио сам гвоздени мач и био на пустоши када сам једног дана кренуо у игру и уместо да изговорим своје име и пустош, ниво 27 или нешто слично, писало је играч, долина кернвуд, ниво 1, последњи пут играо пре 20 година када сам играо јуче. Кад год кликнем на репродукцију, приказује само 3 тачке и никада се не учитава. Дакле, мој напредак ће напредовати и не могу чак ни да играм спас. Изузетно сам разочаран јер је ово било забавно, али и веома тешко, и не желим све то да радим поново
Чека се 2. део од 5 година.....🔥 Тако лудо и лепо и авантуре и неколико хиљада речи везаних за игру !!!! 🤩🤩🤩 Ако сте желели авантуру..... Ово је за вас. То је тако епска игра која једном постане популарнија може лако да победи пубг или фф у преузимањима !!!! Свидела ми се ова игра... Тако је лепа 💖... Молим вас 2. део🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏²🙏🙏🙏2.
Ова игра је фантастична, подсећа ме на легенду о Зелди. Али једини проблем који имам је да мој лик понекад не скаче и то постаје стварно досадно, али иначе одлична игра
Молимо креатора ове игре да направи други део ове игре. Толико волим ову игру, молим креаторе. Преклињем вас да испуните моју жељу.
Користим Галаки С9 Екинос верзију. Мобилни се посебно загрева док играте ову игру.
Свордиго има тенденцију да буде веома изазован и често морате да покушате више пута пре него што прођете кроз део. Свеукупно је одлична платформска игра, али јој треба нека побољшања у контролама, нападима/одбрани итд. и општи проблеми са квалитетом живота.
То је врста игре коју желите да наставите да играте. Заиста призива успомене, али са много бољом графиком. ГреТ посао! Дај нам више.
Лоша игра. Мрзим ову игру јер има рекламе док играм
потребна су побољшања 01. максимална вредност бројања је 999, поправи ово 02. крај света задржи ниво ватрене лопте је само фрустрирајуће. потребна вам је закрпа 03. не можете купити више од 1 потуона здравља одједном.