Post by litigthetangse on Feb 7, 2022 7:58:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra labai smagus, man patinka tokio tipo žaidimai, Dieve, bet vienas dalykas yra tai, kad yra daug priedų ir šis žaidimas užtruko nuo 19 iki 20 minučių. Nežinau kodėl????Vis tiek dirbk toliau. „YouTuber“ žaidimų gacha gyvenimas Dėkojame už kantrybę šiame žaidime ir toliau dirbkite.
net negali žaisti. jis sugenda prieš pirmą dieną kiekvieną kartą, kai bandau. per blogai. norėjo žaisti.
Karalienė
Norėjau jį žaisti, bet žaidimas iškart sugesdavo meniu, pataisyk
maistas geras
Tai geriausias keplarians žaidimas ir kai sesuo Madeline šaukia, kad mane labai gąsdina, bet viena problema, kurią aš nežinau, kokia medžio šaka ten yra parašyta, kad sumažina sesers Madeline regėjimą, bet ne problema, aš myliu šį žaidimą, skiriu 5 žvaigždutes
Man patinka šis žaidimas, nes jis yra labai didelis šiame žaidime, man jis patinka
Labai baisūs bičiuliai, prašau, sukurkite neįmanomą režimą piktoje vienuolyje, kad vidinio žaidimo nariai galėtų pabandyti nuo jo pabėgti, bet man patinka, kaip tai rodo tikrą emociją, pavyzdžiui, pabėgimas su vaikais sukelia emocingumą, geriausias siaubo žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Norėčiau, kad galėčiau suteikti 10 žvaigždučių.
Aš nekenčiu šio žaidimo! Aš žinau „Theres Ghost“ režimą! Ne! Taigi jūs žinote, kaip močiutė ką nors numušė, ji ateina! Na aš verčiau 2-as žaidimas! Nes pirmoje piktoje vienuolėje! JI ŽINO, KAD JŪSŲ ATIDARYTI DURYS IR EITI! Tai erzina! 😡 Man patinka antrasis žaidimas! Vaiduoklių režimas, mano mėgstamiausias! Atsiprašau Neatsiprašau! Prašome pataisyti žaidimą! Rimtai!!!! Tai taip erzina + patinka Rimtai! PAKEISTI ŽAIDIMŲ MAŠINUS! PRAŠAU DIEVO! Atsiprašau, tai tiesiog labai erzina ir sunku, aš meldžiu žaidimo pataisymo + labai džiaugiuosi nauju žaidimu
Play Download Fast Download. The Evil Nun - Horror Movie Full Movie. 01:29:21 122.7 MB Viewster TV. Play Download Fast Download. Popular Search.
Labai sklandus žaidimas, be klaidų ar problemų, kaip ir kiti, pirmasis keplireans žaidimas, tai baisus siaubo žaidimas ir grafika oho, kokia grafika ir apskritai naujas atnaujinimas ateina šiandien, aš labai džiaugiuosi, aš 3 kartus laukiu naujo atnaujinimo arba naujas žaidimas turi daug galvosūkių ir dėl to aš jums visiems skyriau 5 žvaigždutes ❤️❤️
Oho ! Ir naujasis atnaujinimas yra geriausias.
Tai tikrai siaubinga ir yra tikrai nuostabių šokių gąsdintuvų, kaip ji rėkia yra baisu, verta atsisiųsti
Nuostabu, nors aš nekenčiu, kaip ji vaikšto nenormalu, yra kaip zombis ir viskas kainuoja daugiau pinigų, taip pat norėčiau, kad galėtumėte turėti daugiau ginklų da vienuolei, plzzzzzz, vis tiek sveikinu
Evil Rising APK - Latest version 2.2.5 - Android Apps Game
Tai šaunu ir savotiškai baisu, bet jūs turite pradėti nuo vaiduoklio režimo, nes kai įjungiate lengvąjį režimą, žinote, kur yra daiktai, bet sunkus režimas yra tikrai baisus.
šis žaidimas šlykštus ir dėl jo mano telefonas eina iš proto nuo skelbimų nuo tada, kai gavau šį žaidimą, gaunu skelbimus, kai dalyvauju žaidime arba iš jo išeinau, jei skaitote šį žaidimą, prašau negauti šio žaidimo, jis ir toliau rodys jums reklamas ( prašau, kas nors išspręstų šią skelbimų problemą, kiekvieną kartą, kai ką nors darau, turiu skelbimų
💗💗💗💗💗💗💗
tyaha
Mėgstu šį žaidimą, jis turi puikų garso efektą, bet yra problema, kad turime tik tris dienas pabėgti
Šiame žaidime yra tiek daug skelbimų. Aš ruošiausi užbaigti žaidimą. Bet piktoji vienuolė mane žudo. Pats blogiausias žaidimas, kurį kada nors esu žaidęs. Šis žaidimas gali būti geras, bet yra tiek daug skelbimų. Jis reklamuojamas kiekvieną sekundę. Grafiniai vaizdai yra labai blogi. Šis žaidimas visada vėluoja.Kai bandau baigti žaidimą, pasirodo skelbimas.Ir piktoji vienuolė mane nužudo.Parsisiunčiau jį iš wifi ir mano telefonas išsijungia.
Labai gražus žaidimas, šis žaidimas labai šaunus ir skanus
Lietuvos muzikologija 17.indd
Tai puikus žaidimas, bet kitą kartą ištaisykite šią klaidą
... pakvaise zaidimai funny games; filmai page; xfsearch actor Alakina Mann ... of doom; amerikietiska siaubo istorija 3 sezonas american horror story
lietuviskosira00lali_djvu.txt
Kick the Buddy Екшън nsh
Dėkojame kepleriams už šį atnaujinimą, nes šis naujas galvosūkis yra toks nuostabus ir lengvai jį išsprendžia. Ačiū labai labai!!!!!!!
Baisus
Šis žaidimas labai geras!!!😍😬💟😍😬😇😇😇
Žaidimas toks šaunus ir man per daug patiko, tikiuosi, kad šiame žaidime bus įdiegti nauji naujinimai...dabar išbandysiu piktosios vienuolės skyrių 2😀
Kai tik ruošiuosi žaisti ir žiūrėti įžangą, grįžtu į pagrindinį puslapį, todėl net negaliu žaisti
Kelias dienas truks Kerala ki vakarėlis, kol pasieksime iki taško, kai pasieksite mano galvą ir eikite į savo duris, aš turiu vykti į ligoninę ir naudoti naują savo naujojo versiją. yup dešinėje esančiame laukelyje, kad įsitikintumėte, jog geriausias būdas pasiekti yufavgsbfty yra puikus būdas sužinoti, kaip sekti tik degalus, ir uugwefc jį padidinti, kad padidintumėte VSFGGXCHHJBV RREVVJVVVCVCBCVXFVFXS COLLOFLOHFVTIME AND TFZ A. Į MC PASAULĮ
Man patinka žaidimas, bet jis yra labai sunkus net ir lengvuoju režimu. Ir aš manau, kad taip pat galite turėti peržiūros režimą!
Aš skiriu jam 4 žvaigždutes, kol skelbimai nuolat BIRIASI IR BIRIASI nuolat, tai taip erzina! Man patinka, kaip jis turi vaiduoklio režimą, bet... tai šlykštu, kol visi kvaili priedai!!!
Šis žaidimas yra geras, bet jei mes suprantame, kur yra gost yra kaip žemėlapis, tada žaidimas būtų įdomesnis
Daryk
Vertinu 3 žvaigždutėmis, nes kiekvieną kartą, kai groju, įkeliama lėtai, o kai groja scena, ji tiesiog grįžta atgal. Niekada negrojau, kai taip atsitiko. Ištaisykite šią klaidą mums visiems.
Puiku!👌✨ Bet ar galite padaryti, kad objektai nebūtų sunkiai randami🙏🥺, nes juos per sunku rasti😭.. Išbandykite tai taip smagu🤩🥰 ir baisu👻🤭.. Ir ištaisykite kai kurias klaidas🙂😙, ačiū!! 🥺✋🤗
Šis žaidimas apskritai yra nuostabus, puiki istorija, įdomi ir tt Tačiau yra viena problema: negalėjau paleisti žaidimo iš naujo, todėl man tai nepatinka, nes dažniausiai pirkdavau kaukės gabalus, kai man būdavo sunku. Anksčiau galėjau pašalinti žaidimą, įdiegti iš naujo ir pradėti iš naujo, bet dabar to padaryti negaliu.
Duodu 4, nes tai tiesiogine prasme taip sunku ir baisu, bet dantdm Velykų kiaušinis buvo smagus! Dar net nepradėdamas žaisti, uždariau programėlę, nes jaudinausi, kad tai labai smagu, nors rekomenduoju žmonėms, kurie mėgsta bijoti, tačiau paskutinę mirties dieną jai turėtų būti įvairių būdų, kaip tave nužudyti! Bet vienintelis nepatinka tai, kad ji gali eiti į ventiliacijos angas, todėl labai sunku pabėgti nuo jos net ir lengvuoju režimu, bet mokykla yra milžiniška, man labai primena močiutę!!!!!! Bet taip smagu
nekenčiu šio žaidimo. kiekvieną kartą, kai patvirtinu, ir jis paleidžiamas. TIK SUDARO. Aš bandžiau milijonus kartų ir jis toliau stringa. nežaisk šio žaidimo. viskas, ką tai daro, yra sutrumpinti jūsų laiką.
Vienskiemeniai ~od~iai abiejose ~odyno dalyse nekirciuojami. ... prekybos ril.mai boardlngll-house [1b:>:ruuhaus) n pensionas --school [-sku:l) n pensionas,
Neišsaugo mano pažangos, todėl kiekvieną kartą turiu pradėti nuo nulio. Be to, per daug skelbimų sugadina šį žaidimą. Suprantu, kad reikia skelbti reklamą dėl finansavimo, bet jei skelbimų būtų mažiau, mielai sumokėčiau, kad pašalinčiau juos visus kartu. Tačiau didžiulė apimtys tiesiog priverstų mane mokėti reiškia, kad nemokėsiu iš principo.