Post by litigthetangse on Feb 7, 2022 7:49:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато ресурсів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Гра завжди любила, але, будь ласка, додайте рівні перегляду, як-от комп’ютерні, тому що вона стає нудною, як у грі, але п’ять зірок за це
Google play продовжує повторити спробу повторити повторити спробу повторити це нескінченний цикл
Будь ласка, додайте більше автомобілів і більше рівнів із швидким і інтенсивним рухом.
нічого робити
g3yg4rfrr, тоді ти виступаєш проти ворога мого часу як людина, у тебе є хороший спосіб життя та життя за 86 дюймів задовго до того, як війна пішла, і світ був 6
Вау, мені подобається бачити збій у відео, але тепер з цією грою я отримую задоволення
Гра повна херня хуже ищо не придумали
О це я розумію гра
Ну да прикольна но, ламаю прилади
Magic Tiles 3 Music mha
Погана програма, графіка відстойна, і вона занадто сильно відстає, я б хотів завантажити стару версію, вона менш затримується на моєму планшеті
Ви повинні завантажити все дорожче, ніж ви могли б у парку дикої природи
Ця гра дурна, тому що вона не дає мені завантажити її, виправити її.
За непотрібні предмети доведеться платити. Версія geForce краща
Мені подобається гра, я грав довгий час і експериментував з кожним рівнем, тому, будь ласка, оновлюйте гру часто, щоб отримати більше карт і автомобілів, тому що деякі ви повинні купити. Також ви можете дозволити іншим машинам бути розбитими, а інші машини не розбивають, тільки ваші. Творець карти теж був би веселим, і якщо він буде, будь ласка, не змушуйте його купувати. Покращення графіки також було б добре, але загалом гра така весела. продовжуйте оновлювати!
Хороша гра, мені подобається, лише реклама, я не маю КУПИТИ без реклами, тому зробіть її безкоштовною, будь ласка, і вона трохи затримується, але знову хороша гра
Хоча це хороша гра, я ненавиджу той факт, що мені потрібно завантажити щось інше, щоб насправді грати в неї.
Чудова концепція, але елементи керування відстойні...
Turbo Dismount™ Mô phỏng hlcr
Тільки потрібно, щоб там не було
Це нормальна програма, єдине, що не так у цій програмі, так це те, що вона займає так багато місця, будь ласка, виправте це, і навіть потрібно згадати про помилки, вони такі погані, ПЛЗ, ВИРІСУЙТЕ ЦЕ!
Turbo Dismount™ 시뮬레이션 skyq
Раніше я грав у цю гру нон-стоп, але повертаючись до неї зараз, коли всі мої улюблені машини та карти заблоковані за платним екраном, я відчуваю себе пригніченим. Все ще цікаво грати, але розчаровує повторне відвідування.
Poly Bridge скачати 1.2.2 на Андроїд
На жаль, зовсім не схожий на оригінальну вантажівку з комп’ютера. Позиції об’єктів неможливо налаштувати, що повністю вбиває задоволення від оригінальної версії.
Треба купити, щоб грати
гра весела, але вона зависне після того, як я зміню рівень, будь ласка, уточніть цю помилку, мені дуже подобається грати в цю гру
Гра просто не понятна)(слава Україні)(смерть ворогам)
Нудна гра.
Список бажаного 川建国殿下 - Steam
Чи можу я отримати більше машин і більше карт, але це дуже хороша гра, яка не буде брехати
Turbo Dismount™ Simulation nbr
Чудова гра! Єдине, що мене хвилює, це те, що мій телефон нагрівається та розряджає батарею. Чи можете ви, будь ласка, не змусити його це зробити. Але дуже чудова програма, задовольнивши, що ви також повинні додати функцію, яка могла б створити вашу власну карту? З такою програмою ви повинні пишатися собою! #💥🚗
А я її маю на компі а гра просто супер
Гра класна и мне очень нравицса
Ця гра дуже подобається, але останнє оновлення спричиняє збій через 10 секунд гри.Будь ласка, виправте це найближчим часом.
Гра дивовижна, але одна річ полягає в тому, що коли я накладаю обличчя на персонажа, це не спрацює, але в цілому це фантастична гра😁😁
Хороша гра скачи, щоб згаяти час
Гра секс
Я ставлю цьому 3 зірки. Steam отримує редактор рівнів, але як щодо мобільного? Ми теж можемо це зробити, ти знаєш! Я разом із іншими моїми приятелями хочу мати мобільний редактор. Додайте його, і ваші оцінки гарантовано становитимуть 5 зірок.
крута гра
Turbo Dismount™ Simulation nbr
Графікпа проста та гра цікава
Я люблю цю гру через markiplier, але мікротранзакції дратують плюс, гра не отримує багато оновлень, чесно кажучи, я дійсно вважаю, що ця гра є великим обломом.
Надо платити гроші дам п'ять якщо безкоштовно
Ця гра ПРЕКРАСНА, але чи можете ви, будь ласка, розблокуйте звивистий шлях, будь ласка, я поставлю 5 зірок наступного разу, якщо ви це зробите
не було оновлення майже 3 4 роки
Turbo Dismount™ จำลองสถานการณ์ byoe
Якби я міг поставити 1 зірку, я б поставив. Гра буквально не працює взагалі, рульове управління не є функціональним аспектом гри. Який сенс називати це грою зі сходів, якщо ви не можете контролювати, коли персонаж виходить з транспортного засобу. Я грав у кращі ігри Stickman Dismount js
Таким чином Inner sloth Нова дата оновлення не дуже гарна, але це справді відстойно, я розумію, чому ви це зробили, але, будь ласка, зробіть так, як було до цього оновлення, завдяки цьому оновленню я не можу сказати, що мій друг у безпеці. Тож я намагаюся сказати, що гра відчайдушна ЧЕРЕЗ ОНОВЛЕННЯ Дякуємо, якщо ви виправите це, і я залишу п’ять зірок.
Справжня розвага, мені подобається це єдине, що стосується мене (я не знаю, чи трапляється це з іншими людьми), але для завантаження потрібен багато часу, а тоді це чудово, я рекомендую 👌lРедагувати: я отримав новий телефон на Різдво, і він гарний швидко зараз, тому немає проблем, це був лише мій телефон
Це хороша гра, але проблема в тому, що час завантаження довгий, є дуже мало речей, які ви можете насправді налаштувати, а оновлень ДУЖЕ мало
Набридло.
ця гра відстойна. Я щось купив, а потім вирішив, що не хочу цього. Я натиснув відновлення покупок, але нічого не сталося
Моїй сестрі подобається! Мені подобається, що графіка чудова, вона ніколи не затримується, а рівні дійсно креативні, це красиво! Додайте нові оновлення, PLZ!